marți, 20 martie 2012

Vesti!!!

A trecut ceva timp de cand nu v-am mai povestit aventurile mele dar sunt foarte ocupata! Stiu ca imi veti spune ca asta zic de fiecare data dar chiar asa e si daca aveti placerea sa cititi mai jos ma veti crede pe cuvant!
BINE AI VENIT ILINCUTA!!!!O mare noutate este ca am o verisoara, e mica, mica si inca nu ma pot juca cu ea dar astept cu nerabdare sa creasca si sa o invat eu "ce e bine si ce nu", o sa fiu o profesoara desavarsita! Si pentru ca sunt mai mare promit sa ii dau jucariile mele, sa nu o fac sa plinga, sa nu o supar!!! Daca uit ce am zis imi aduceti voi aminte? Asa ca, pina mai creste Ilnicuta ma joc singurica.
Dar sa va spun mai multe despre mine! In ultima perioada imi surprind zilnic parintii cu cate o noutate. Am inceput sa vorbesc si eu : "tata" ( cel mai des rostit cuvant , spre disperarea mamei mele), "papa", "apa", "pa", "bee" = animal , oricare ar fi el. Fac prostioare multe si dragalase, am invatat sa pup si sa intind manuta ca sa imi fie pupata, mananc singurica fructe, paine ( ff rar ca mami nu vrea sa imi dea), legume fierte. Am patru dintisori, atat, altii nu au curajul sa apara!
Imi place sa dansez, da, da, nu radeti, sunt eu mica dar am ureche muzicala ( si voce zic parintii mei dar la capitolul asta inca mai exersez) si dansez ori de cate ori aud ceva muzica.
Va spuneam ca am inceput sa strig orice animalut vad cu "bee", haideti sa va explic de ce: bunicul meu are o mare pasiune, oile si si-a cumparat cateva asa ca, de fiecare data cand mergem la strabunica eu ma joc cu oile bunicului, imi plac tare mult si sunt asa dragute, ma lasa sa le mangai, sa le trag de urechi, ma pupa...vorbesc cu mine dar si ele doar "bee" spun asa ca am invatat sa le raspund. Ieri am fost cu mami la zoo, am vazut cateva animale dar ele nu vroiau sa vorbeasca cu mine, degeaba le strigam eu "bee", 'bee" si intindeam mana spre ele, nu vroiau sa ma bage in seama, cam ingamfate mi s-au parut!!!
Parintii mei mi-au promis o petrecrere super de ziua mea asa ca astept cu nerabdare marele eveniment. Mai este asa putin...
Va las sa va delectati cu cateva poze noi, am fugit la joaca!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu